Autoverzekering vrouwen

autoverzekering met pechhulp

Wil je weten of er een speciale autoverzekering bestaat voor vrouwen? Op deze pagina vind je informatie over welke autoverzekering geschikt is voor vrouwen.

Pechhulp vergelijken Vergelijk verschillende pechhulp packetten

Waarom een autoverzekering voor vrouwen?

Een paar jaar geleden was het nog mogelijk om een autoverzekering speciaal voor vrouwen af te sluiten bij autoverzekeraar Onna-onna. Sinds 2017 bestaat Onna-onna echter niet meer en is het dus niet meer mogelijk om een autoverzekering voor vrouwen af te sluiten.

Dit betekent dus ook dat verzekeraars niet een hogere of lagere premie rekenen voor vrouwen, mannen en vrouwen betalen dezelfde premie.

Goedkope autoverzekering voor vrouwen

Ben je opzoek naar een goedkope autoverzekering voor vrouwen? Dan kan je het beste gebruik maken van onze autoverzekering rekentool om de goedkoopste premie te berekenen.

Goed om te weten: hoe goedkoop een autoverzekering is voor jou, hangt af van verschillende factoren. Zo wordt het type auto, schadevrije jaren, woonplaats en je leeftijd onder andere meegenomen in de berekening.

Vergelijk vrouwen autoverzekeringen

In onze autoverzekering vergelijker vergelijk je eenvoudig autoverzekeringen. Jij als vrouw kunt natuurlijk andere dingen belangrijk vinden, verdiep je daarom ook altijd goed in de verschillende dekkingen. Zo kies je altijd een autoverzekering die het beste past bij jou en jouw persoonlijke situatie.